Himodi Sportegyesület

Himodi Sportegyesület

1952., jogutódként 1985-ben alakul. Tevékenysége sportegyesületi tevékenység, egyéb sporttevékenység. Civil szervezetként a közösség érdekében a fiatalok összetartása, a versenyszerű és szabadidős sport gyakorlásához szükséges feltételek megteremtését, biztosítását tűzte ki céljául, ezzel az egészséges életmódra nevelés, a mindennapos testedzés biztosítása, az egészség megőrzése is együtt jelen van az egyesület munkájában. Az egyesületnek alkalmazottja nincs, tagjaink önkéntesként végzik tevékenységüket.

Labdarugó csapatunk a Győr-Moson-Sopron Megyei III. osztályú bajnokságban vesz részt, felnőtt és tartalék csapattal. A felnőtt csapatban a versenysport kerül előtérbe, a tartalék csapatnál biztosítjuk valamennyi érdeklődő részére a sportolás lehetőségét. Ezzel segítjük a sportolni vágyókat, és biztosítjuk a lehetőséget testedzésre. Edzéseink nem idényszerűek, a bajnokságra felkészítő, és levezető időszak előtt és után is folyamatos az edzés, az edzés látogatásának lehetősége. Egyesületünkben nemcsak himodi lakosok vannak, nyitottak vagyunk környezetünk felé, szívesen látjuk a más településről érkező sportolni vágyókat.

2010-2011. évben felnőtt csapatunk Wellner Zsolt edző vezetésével 3. helyezést, tartalék csapatunk Horváth Attila edző vezetésével 2. helyezést ért el.

2019. évben csapatunk Oltyán Sándor edző vezetésével 1. helyezést ért el. 

Ezúton szeretném megköszönni az Önkormányzatnak, szponzorainknak támogatását, a lakosságnak adó 1%-nak felajánlásait, mellyel segítettek bennünket, hogy egyesületünk működhessen! Továbbra is várjuk felajánlásaikat!

Egyesületünk adószáma: 18526750-1-08

Elérhetőségek

Elnök: Kovács István
Levelezési cím: 9362 Himod, Dózsa utca 40.
Telefon: +36-30/277-5749
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Önkormányzat

HIMOD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
9362 - Himod
Kossuth Lajos utca 1.

Telefon: +36-96/255-114

 

ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS: 

https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap

Harmadik oszlop

Civil szervezetek