Őszi programok a Labdarózsa Nyugdíjasklubban

2017. szeptember 29. 
Szeptember végén ünnepelte Zuglóban a Törökőr Nyugdíjas Egyesület megalakulásának 20. évfordulóját. Erre az ünnepségre meghívást kaptunk. Nagy öröm volt számunkra, hogy közösen ünnepelhettünk a klubbal.
 
 
 
Szeptember 30.
Sopronban szerepeltünk az Idősek Nemzetközi Találkozóján. Nagy sikerünk volt, a közönség velünk énekelte az operett slágereket és állva tapsoltak meg minket. Ez nagy öröm volt számunkra. Nagyon sok és tartalmas műsort láttunk kortársainktól.
 
Október 2.
A nyugdíjasklub vendége volt Orbán Júlia versmondó, a soproni GYIK Rendezvényház intézményvezetője, Radnóti, Latinovits díjas versmondó, a Magyar Kultúra Lovagja, Sopron kultúrájáért kitüntetett előadóművész. "Strófák és dallamok Arany János emlékére" előadását hallgattuk elérzékenyülve, mert teljesen magával ragadott mindenkit az előadása.
  
  
 
Október 9.
"Gyógynövények és teák hasznossága " sorozat előadásban most a téma: az ORVOSI ZSÁLYA mint fűszer és gyógynövény használata és hasznossága az emberek számára. Ennek fontosságával Ismertetett meg minket Módos Ferenc. Meg is kóstoltuk ezt a teát és közben hallgattuk az előadást.
   
Október 23. 
Klubtagunk Joób Olivér evangélikus lelkész tartott vetítéssel egybekötött visszaemlékezést "500 éves REFORMÁCIÓ és Luther Márton" címmel - az első média eseményről.
 
    
 
Október 24.
Ekkor ünnepelte  Beledben az Ezüst Fenyő nyugdíjasklub megalakulásának 20. évfordulóját, melyre meghívást kapott a Labdarózsa nyugdíjasklub is. Nagy örömmel ünnepeltük velük az évfordulót.
 
 
 
További képek a galériában:
module 1

Faluképek

module 2

Vizek, szántóföldek

module 3

További képek

module 4

Tereprally 2013

Önkormányzat

HIMOD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
9362 - Himod
Kossuth Lajos utca 1.

Telefon: +36-96/255-114

 

ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS: 

https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap

Harmadik oszlop

Civil szervezetek